Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Jeroen Mebis, oprichter van de webshop “De knutseldoos”. Ik ben papa van een tweeling van vier en van een dochtertje van één jaar. Naast het ravotten in de tuin, spelen mijn sloebers ook graag binnen. Vooral knutselen is één van hun favoriete activiteiten. Ze vinden het geweldig om hun fantasie de vrije loop te laten en om de mooiste dingen te creëren. Het liefst van al betrekken ze papa & mama of opa & oma bij het knutselen. Want ook al zijn ze al groot (vinden ze zelf ;-)), toch is de hulp van een volwassene veelal noodzakelijk. Dit gaat over bijvoorbeeld het lezen van de instructies, het mee nadenken over de verschillende stappen in het knutselproces of het helpen met het mengen van de verf. De hulp van een volwassene is dus meer dan welkom. Daarnaast vinden volwassenen het stiekem ook wel leuk om een handje toe te steken en om de band met de kinderen te versterken door samen te knutselen.

Omdat ik niet altijd het geschikte materiaal vond of voorbeelden en instructies tekort schoten, ben ik zelf op zoek gegaan naar kwalitatief materiaal en knutselpakketten waarmee je direct aan de slag kan gaan. Op deze website vind je dus enkel materiaal dat voldoet aan mijn eisen als “knutselpapa” en dat ervoor zorgt dat je samen met je kind een leuke tijd beleeft én iets moois kan maken. Zo hoef je zelf niet meer op zoek gaan naar knutselmateriaal en kan je de gewonnen tijd steken in quality ‘knutsel time’ met je kind. Ik probeer ook zoveel mogelijk het materiaal dat ik verkoop uit te testen samen met mijn kinderen. Ik hoop dat mijn ervaringen met de producten jou helpen en dat ik je hierbij ook tips kan geven.

Het knutselmateriaal is opgedeeld in verschillende categorieën en in de rubriek “direct aan slag” vind je complete knutselpakketten die alles bevatten wat je nodig hebt zonder dat je nog naar de winkel hoeft te rennen omdat er een onderdeel ontbreekt. Handig, niet? Waar mogelijk, is ook de geschikte leeftijd bij het materiaal vermeld.

Veel knutselplezier!